Marg Helgenberger: Justin Bieber е размазено детиште

9 мај, 20110
CSI: CRIME SCENE INVESTIGATION

Sвездата на серијата “CSI”, Marg Helenberger изјавила дека соработката со Justin Bieber за време на снимањата на филмот воопшто не и се допаднала. Многу од екоипата кои работеле на снимањата одбиле да искометираат за однесувањето на Justin, но таа без никакво колебање го кажала своето мислење.

Не ми се допадна, тој е размазено детиште. Не ми се допадна ни тоа што заклучи во шкав еден од продуцентите, ниту пак што ја уништи тортата ставајќи си ја целата рака во неа, изјавила Marg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma