Маријана се премисли или? Не планирала да се мажи со Немеш!

1 август, 20110
176032327

Маријана даде изјава за сите медиуми на кои им се обрати со молба да престанат да пишуваат лаги и невистини за неа и нејзиниот живот.

Јас не се преселив кај Немеш, сеуште сум кај моите родители и секој слободен момент гледам да го поминам со мојата две годишна ќерка. Не сакам да пишувате невистини. Тоа дека јас сум се преселила кај Немеш не е вистина. А сето тоа може да пречи и да ги однесе работите во погрешен правец на судењето. Така судот ќе добие претстава дека јас не се грижам за ќерка ми, изјавила Маријана.

На прашањето дали планира свадба со Немеш таа одговорила: “Па јас уште не сум се развела, како пак да се мажам. Сеуште е рано, јас не планирам свадба. Во сето ова влегов многу неспремна, да се заљубив но, сеуште сум осетлива на овие теми”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi