Маријанче на седмо небо:) Се клецкаат со Немеш по цел ден:) Надополнуваат за пропуштеното :)

30 јули, 20110
marijana_cvrljak 7

Маријана е пресреќна. Сега се чувствувала како на седмо небо. Таа сега живее со Немеш, па можат да си надополнат за целото изгубено време, за преиодот кога беа лути еден на друг и кога се слушаа само навреди.

Немеш изгледа навистина ја сака Маријана штом се одвои од семејството, и ја остави мајка му во кревет, за само да биде по цели денови со Маријана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi