Новата девојка на Џејмс Бонд е?

30 јули, 20110
margarita-levieva

Новата девојка на агентот Џејмс Бонд во 23-то продолжение на овој филм би можела да биде американскта актерка со руско потекло Маргарита Левиева, пренесуваат американските медиуми.

Омилениот пијалок на агентот 007 е мешавина од вотка мартини и веспер, а сега неговата девојка ќе биде убавицата од татковината на неговиот омилен пијалок.

Поточно, Маргарита Левиева е американска актерка родена во Русија, која благодарение на софистицираниот изглед и убавина може да се приклучи кон девојките на Џејмс Бонд.

Инаку, Левиева е поранешна гимнастичарка која има глумено со Ештон Качер во филмот „Тој бој“, а беше и партнерка на Кристијан Сјуарт во филмот „Земја на авантурите“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *