Мажите имаат комплекс од својата висина

7 мај, 20110
2006_mission_impossible_iii_003

Мажите имаат голем проблем со сантиметрите, објавуваат американските истражувачи. Овој пат не се мисли на големината на нивниот пенис туку на нивната висина. Заради тоа мажите сакаат малку да ја искривуваат вистината и да додадат некој сантиметар за нивната висина.

Од истражувањето се докажало дека Наполеоновиот комплекс, како што стручно се нарекува, е еден од најчестите проблеми со кој се соочуваат мажите со мала и средна висина во текот на целиот живот.

Но, овој проблем со комплекс од својата висина најмногу го чувствуваат во пубертетот, кога бараат партнерка, кога нивната висина е споредена со нечија друга.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi