Michael Jackson се сомневал дека некој ќе го убие

22 јуни, 20110
281x211-294x130 copy

Неодамна во една телевизиска емисија се појави Lа Toya Jakson за промоција на својата книга. Таа во оваа емисија го спомена својот брат Michael Jackson и тоа со обвинувањата дека тој бил убиен, но сеуште не е сигурна кој.

Lа Toya изјавила дека нејзиниот брат се плашел за својот животи бил убеден деканекој сака да го убие, за да покасно профитира од неговиот имот и музика. “Никогаш повеќе нема да настапам, ќе ме убијат, го знам тоа”, таа тврди дека ова е изјава на Michael. На прашањето дали има некој во кој таа се сомнева, Lа Toya одговорила дека сите луѓе околу Michael се вмешани во неговата смрт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma