Моќта на сонцето

14 април, 20110
sun

Сонцето ни дава топлина, светлина, храна. Но дали некогаш сте размислувале колку е моќно истот и каков потенцијал има и што се може да направи за нас? Компанијата ГЕ преку најстариот енергетски извор сонцето, направи нови соларни панел иновации. Погледнете и откријте за што станува збор. Колку многу енергија може да произведе сонцето и што тоа значи за нашата иднина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi