Мултитаск тоалетна хартија

5 јули, 20110
money-toilet-paper

1.За оние кои сакаат да читаат во тоалет, испечатена е тоалетна хартија со новелите на Коџи Сузуки, автор на прочуениот „Прстен“ според кој е снимен и филм.

2. Оригами тоалетна хартија – ако не сте по читањето, или ви снемало од предходната ролна на Коџи, тука е оригами хартијата, со комплетни упатства за оригами. Единствен проблем е што понекогаш ќе ви е криво да ја употребите за правата намена.

3. Судоку тоалетна хартија – за оние кои за време во тоалетот сакаат да го држат мозокот активен, да решаваат крстозбори и други игри.

4. Тоалетна хартија за компјутерџиите со Windows.

5. За војниците.

6. За следбениците на Бин Ладен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi