Мултитаскинг музичар

21 април, 20110
Мултитаскинг музичар

EN Burton е музичар кој симултано може да свири на повеќе инструменти давајќи повеќе различни ритмови и мелодии. Тој дури свири  на бас гитара со своите нозе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma