На кого му треба образование?

25 април, 20110
rabota

Доколку имате големи гради и не сте ја изгубиле невиноста, тогаш сте потенцијален работник во една кинеска компанија за производство на чај.

Потребните услови се да имате големи гради и да сте невини. Берењето на чај се прави со уста, а ливчињата чај се ставаат во посебни кошнички кои стојат помеѓу градите. Заработувачката од оваа работа не е воопшто мала, дневно се заработува 500 јени. Ова е уште еден факт кој потврдува дека образованието повеќе не е важно.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi