На што паѓаат жените, а на што мажите?

19 мај, 20110
resting-couple

Што е она што ги привлекува жените, а што мажите? Ова е прашање кое често си го поставуваат барем оние кои до сега не успеале да го пронајдат својот “идеален” партнер. Порталите Your Tango, Glo и Chemistry се здужија и направија анкета на 20.000 луѓе. Од одговорите се направени листи со топ 10 работи на кои паѓаат мажите а на кои жените.

Жените рекоа:

1.  Љубезност

2.  Смисла за хумор

3.  Добра комуникација

4.  Виртуозност во сексот

5.  Интелигенција

6.  Насмевката

7.  Способноста да сослуша

8.  Пари и моќ

9.  Телото (мускулите)

10. Очите

Мажите рекоа:

1.  Сексуалната привлечност

2.  Насмевката

3.  Љубезноста

4.  Смислата за хумор

5.  Телото

6.  Очите

7.  Интелигенцијата

8.  Добра комуникација

9.  Забите и усните

10. Косата

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi