На складиште пронајдени ретки фотографии од Џим Морисон

3 јуни, 20110
Jim_Morrison

Непознати фотографии од Џим Морисон од 1968 година се пронајдени се во архивата на една фото агенција, а ги откупил еден колекционер кој сакал да остане анонимен.

Необјавените фотографии од лидерот на Doors, Џим Морисон кои биле направени за целите на еден тинејџ магазин, направени од една европска фото агенција, пронајдени се на складиште. Ниту една од тие 51 фотографии никогаш не била објавена.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/