На жените изгледот на задникот им е најважен

20 април, 20110
jeans

Една производна компанија на фармерки направила анкета за да дознаат кој дел од телото е најважен за жената. Тие бирале помеѓу рамен стомак, цврсти гради и стегнат задник. Неверојатно, но дури 1.800 жени се изјасниле дека според нив најважно е да имаат стегнат задник.

Компанијата го потврдува фактот и со самото тоа што секогаш кога жената пробува фармерки или панталони, најпрво се врти да види како и стојат одзади, а како им стојат во предниот дел или по должината на нозете воопшто не ни погледнуваат.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma