Најлошата работа во светот

1 април, 20110
Најлошата работа во светот

Да смениш сијалица по дома е едно, но да смениш сијалица во кафезот каде живее кобра е друго. Типот дефинитивно кандидат за најлошата работна позиција во светот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma