Најпознатото Кралско семејство на 20-ти век од Кралска Русија, имаат Македонско потекло

30 април, 20110
0

Најпознатото Кралско семејство на 20-ти век од Кралска Русија, имаат Македонско потекло.

Родословната линија со Руските монарси започнува со мажачка на ќерка од Македонската кралска лоза во Ерменската династија, кои во средниот век се мешаат со европските кралски семејства, меѓу кои и Руската династија.

Оваа тајна скоро 100 години се криела во Руските архиви. Дали со отварањето на архивите во Истанбул, Москава и Ватикан, конечно Македонија и Македонците ќе си го најдат своето заслужено место меѓу светските народи и држави!?

Време е!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi