Нападот на сперматозоидите

4 мај, 20110
Нападот на сперматозоидите

Спектакуларен исечок од имунолошкиот систем на жената, при што се убиваат сперматозоидите во грлото на матката. Исечокот е од епизодата на серијалот ”Inside the Human Body”, на BBC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi