Неповторлив секси концепт на Rolls-Royce! :)

10 ноември, 20110
rollsroyceapparitioncon (3)

Не сум голем обожавател на Rolls-Royce но овој дизајнирачки концепт ми го освои вниманието и ме маѓепса со својата убавина и неповторливост. Позади ова ремек дело стои Џереми Вестерлунд, кој имаше за цел да го спои минатото со сегашноста на овој автомобил, за на крајот да произлезе околу 8 метри долгиот Rolls-Royce.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi