Неверојатни уметнички дела од хартија :)

14 ноември, 20110
naslovna

Хартијата е многу флксибилен материјал од кој може да се изработат многу интересни дела. Многу уметници ги изработиле своите најдобри дела и тоа токму од хартија. Многу од нив многу добро обоени и внимателно направени, да не знаете никогаш нема да помислите дека од хартија може да добиете ваков прозивод…Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi