Невиноста повторно во мода

9 март, 20110
nevinostavomoda

Во САД се враќа модата на невиноста, според истражувањата, младите луѓе помеѓу 14-тата и 24-тата година, кои имале сексуални односи се зголемил за 6% и е вратен на периодот од почетокот на овој милениум. Истражувањето на агенцијата ЦДЦ во Атланта, покажале дека денес 28 % од американците до 24-тата година не стапиле во сексуален однос. Еден од истражувачите А. Чандра изјавил дека, до новата мода на поуларизирање на невиноста дошло поради сексуалното образование и пораките за апстиненција, кои минатите години биле испраќани во американското општество.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi