Новиот албум на Блонди излезе во весниците

3 јуни, 20110
Новиот албум на Блонди излезе во весниците

Легендарниот нов бран на бендот Блонди и понатаму снима, а резултат на тоа е новиот албум ‘Panic Of Girls’. Овој албум е објавен во форма која е прилагодена за киосците каде се продава со весниците, а инаку може да се најде и низ музичките продавници. Станува збор за прв албум по 9 години пауза. Ова издание кое е наречено ‘fan pack’, содржи и две бонус песни, како и интервјуа направени со музичарите и не објавени фотографии досега.

Наследникот на последниот нивни албум, ‘The Curse Of Blondie’, од 2003 година снимен е во Њујорк, а ги содржи следниве песни:

‘D-Day’

‘What I Heard’

‘Mother’

‘The End The End’

‘Girlie Girlie’

‘Love Doesn’t Frighten Me’

‘Words In My Mouth’

‘Sunday Smile’

‘Wipe Off My Sweat’

‘Le Bleu’

‘China Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma