Соврешена девојка, но…

3 јуни, 20110
Соврешена девојка, но…

Сите корисници на интернетот и социјалните мрежи, знаат дека комуникацијата преку нив е меч со две острици. Тука луѓето се подостапни од било кога и тоа од било кој дел на земјината топка. Па така, знаеме ли воопшто со кого вистински комуницираме?

Замислете преку интернет, запознавате некој супер лик, за кого стекнувате супер мислење, па по тоа се сретнувате со истиот и ја дознавате неговата мрачна тајна. Со ова прашање реши малку да се позабавува BBC, а од тоа да направи скеч за секојдневието на интернетот и социјалните мрежи.

Погледнете го видеото!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mEvWKL_yk5M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/