Од почеток до крај: Животот и смртта на еден од последните диктатори во светот Моамер Ел Гадафи, низ фотографии!

21 октомври, 20110
gadafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi