Осама ни во смртта не мирува, неговиот лик се покажал на тост во Британија

2 јуни, 20110
osama

Неодамна е убиен Осама Бин Ладен, а неговото тело беше фрлено во море. Но, тој ни во смртта не мирува. Неговиот лик се појавил на тостот на еден британец. Човекот кој невино се спремала за на работа си подготвувал тост, и се шокирал кога го видел ликот на Осама.

До сега имало многу случаи кога се појавувал ликот на Исус, но ова е прв пат да се појави ликот на Осама.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma