Парис Хилтон едвај чекаше да дојде Ноќта на вештерките за да си го покаже “газето”!:) Кога ќе видам убаво, и не и е баш лошо:)))

31 октомври, 20110
Paris Hilton and brother Barron for Halloween

Познатите на големо ги покажуваат своите костуми и маски на забавите кои се органицираат по повод Ноќта на вештерките. Некои се интересни, некои веќе видени, но на Парис Хилтон по се изгледа целта и била повеќе да и се види газето, него костумот. Погледнете….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi