Патување низ САД и Канда

12 мај, 20110
Патување низ САД и Канда

Dominic Boudreault создал прекрасно видео во кое ни прикажува неколку градови од САД и Канда. Снимките се направени во 2010 и на почетокот на 2011 година во градовите, Њујорк, Чикаго, Монтреал, Квебек и Торонто.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi