Пчели прекинале фудбалски натпревар

4 мај, 20110
Bees-interrupt-football-match

Фудбалскиот натпревар, кој се доиграл помеѓу бразилските екипи Вила Нова и Гоиас, бил прекинат од рој пчели.
На фудбалскиот терен, поточно на едната статива се собрале стотици пчели по што натпреварот бил прекинат. Била повикана против пожарна екипа, и по успешната интервенција натпреварот продолжил, со краен резилтат 2-2.
http://www.youtube.com/watch?v=E8g84o2L_Cg&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi