Пипа Мидeлтон ги покажа своите атлетски способности

19 јуни, 20110
0

Пред две недели, Пипа Мидeлтон ги покажа своите атлетски способности во триатлон.
Пред некој ден, таа учествувала во исцрпувачки дуатлон.
По натпреварот  во 5km трка како дел од Blenhim Triathalon, Пипа Мидeлтон се вратила пешки дури попладнето.

Сестрата на Војвотката од Кембриџ на изгубила ниту еден дел од нејзината атлетска моќ, таа добила спортска стипендија за Marlborough College.

Пипа пристигна со хеликоптер на стартната линија на Highland Cross 2011, патека долга 50 милји, кој се одржи во Scottish Highlands.
На вчеаршниот настан таа се покажа во подобро светло за разлика од претходниот натпревар пред три недели, кога таа трчала во тешки услови на големи жештини и на крај откако ја поминала целната линија и била потребна медицинска помош.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma