Платонски секс

16 март, 20111
platonski sex

Доколку сте личност која се решила да има повеќе партнери, партнерки со кого интимно ќе ужива потребно е да поставите неколку основни правила како не би се повредиле себеси и другата половина.

Најпрво треба да кажете дека тоа го сакате. На самиот почеток треба да го известите партнерот дека вие не сакате врска. Така ќе се заштитите од неубавите ситуации.

Клучната работа за да уживате во платонскиот секс е да бидете опуштени. Доколку замерувате на партнерот за негови други авантури, тогаш вие не сте тип кој е спремен за платонски секс.

Почитувајте го партнерот. Ако сте избрале девојка за платонски секс не значи дека со неа треба да се однесувате како со порно ѕвезда. Може да ја платите пијачката, да ја отворите вратата, да ја однесете до дома… Сепак и таа е живо суштество кое може да се навреди доколку нема почит. Така и двајцата многу повеќе ќе уживате во платонскиот секс без обврски, за кој и двајцата сте се определиле.

 

One comment

  • Gaga

    24 март, 2011 at 11:39

    ova platonskiot sex vazi samo za mazi????

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi