Почна судењето! Младиќ не сака воопшто да слуша за што е обвинет!

3 јуни, 20110
mladic-01

Ратко Младиќ иако видно болен, седна на своето столче на кое веќе пред него си седеа останатите крвници од балканските војни. Одговара војнички. Кратко и отсечно. Неговиот адвокат, веќе на неколку пати реагираше на неговиот начин на одговарање на прашањата од хашкиот суд. Ќе има ли и на овој случај смешни ситуации какви што гледавме до сега и во некои други хашки случаи?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma