Пол Макартни: Стив Мартин е ужасен пејач

31 мај, 20110
steve-martin

Пол Макартни изјави дека комичарот Стив Мартин има ужасни вокални способности. Тој всушност само се согласи со мислењето на самиот Стив. Инаку Пол се појавува како пејач на една од песните на новиот албум на стив Мартин.

Тој гостува на неговата песна “Best Love”, и се сложил на тоа кога и самиот се уверил дека Мартин навистина не знае да го отпее тоа.

Најпрво кога го слушнав дека вели за себе дека не знае да пее, мислев дека е скромен, а кога го слушнав се уверив дека ја зборува вистината, изјавил Пол.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma