Пола естрада хомосексуалци?

24 јуни, 20110
estrara

Модата во Европа стигна оддамна и на нашите порти. Поготово таа розовата. Мода стана во Македонија да бидеш различен од другите па макар бил и хомосексуалец. Немаме ништо против нив лично, но не сакаме тие истите на било кој начин да го креираат јавно мислење. Медиумите во Македонија се преплавени со “Хомери и Хомерки”. Мораше ли од сите добра што од Европа можеме да ги увеземе, да тргнеме од “газот”?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi