Поларното мече кое било одфрлено од мајката стана интернет ѕвезда! :)

23 декември, 20110
Поларното мече кое било одфрлено од мајката стана интернет ѕвезда! :)

Едно месечното поларно мече по име Сику стана најпопуларниот примерок од овој вид во светот.

Вработените лица во ’Scandinavian Wild Life’ во Данска постојано го фотографираат и снимаат мечето за кое се грижат, бидејќи мајката го отфрлила и немала доволно млеко за да го храни.

Сликите на кои мечето се тркала, го вади јазикот, ги затвора очите никого нема да остават рамнодушен.

httpv://www.youtube.com/watch?v=XHgSjdrnFJ8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma