Поправен

21 март, 20110
fixed

Дали некогаш сте биле во ситуација, да сакате да му помогнете некому, но на крајот работите да завршат многу полошо? Овој кутар пациент на клипот се наоѓа токму во таква ситуација. Овој краток филм е на Jeffrey Thompson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi