Правиот Тито имал 9 прсти на своите раце!

23 јуни, 20110
1JosipBrozTito

Историчарот Миксенс Томас во францускиот часопис Хиторама, тврди дека Јосип Броз загинал 1941 година на Дрвар. Во автомобил заедно со група политички комесари, од заседа бил ликвидиран вистинскиот Јосип Броз. Инаку за потекло на прекарот Тито постои теза дека е скратеница од Тајна Интернационална Терористичка Организација, која после атентатот на кралот Александар во 1921 година била забранета од тогашните власти во Кралството СХС. Една од теориите оди толку далеку, што го поврзува Јосип Броз со Винстон Черчил, тврдејќи дека Маршалот бил негов син. Постојат илјадници теориина заговор, но не постои ниту една што доживеа вечна трајност.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma