Просечната жена знае да зготви само седум јадења

3 мај, 20110
Two women in kitchen

Истражувањата кои ги спроведоа британските научници дале катастрофални резултати. Повеќето од половината анкетирани жени изјавиле дека нивните мажи се подобри готвачи од нив.

Биле анкетирани 2000 жени, и резултатот покажал дека просечната жена знае да зготви седум различни јадења. Десет проценти од нив никогаш не припремале месо, а 13% не знаат како се подготвува риба. Загрижувачки е податокот дека 1% од 20 жени не знаат да спржат ни јајца.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi