Пршетка низ објективот на Sean Stiegemeier

10 мај, 20110
Пршетка низ објективот на Sean Stiegemeier

Фотографот Sean Stiegemeier додека патувал низ светот решил своите фотографии да ги склопи во едно видео кое го нарекува time-lapse.

Уживајте во глетката на Прага, Јапонија, Калифорнија и многу други места.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma