Работниците низ светот во неверојатни ситуации! :)

24 декември, 20110
rs

Во САД постојат закони за заштита при работа и здравствена администрација кои на кратко се викаат „OSHA“, и треба да ги штитат работниците од несигурни услови. Но изгледа „OSHA“ во случајов биле на годишен одмор. Во меѓувреме на светот му е потребно да постават вакви закони и стандарди за заштита инаку ќе завршуваат на страниците на Дарвиновите Награди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma