Реакциите на децата, по смртта на Бин Ладен

10 мај, 20110
Реакциите на децата, по смртта на Бин Ладен

Kids React е американска емисија во која со неколку деца се разговара на одредена тема. Ова  е специјална епизода поради убиството на Бин Ладен, каде децата одговорија на неколку прашања.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma