Ronaldo стана глумец!

5 мај, 20110
Ronaldo

Пензионираниот фудбалер Ronaldo, ќе ја започне својата актерска кариера. Тој беше три пати прогласен за најдоба фудбалер на светот, а сега ќе ни ги покаже и неговите актерски способности.

Филмот во кој ќе го видиме Ronaldo се вика “Open Road”, а во него ќе ги видиме и Andy Garcia и Juliette Lewis.

Во филмот тој ќе има улога на негативец.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi