Руски џез водоводџии

27 април, 20110
Руски џез водоводџии

Група на водоводџии од местото Кстово од Русија формирале алтернативен џез бенд. Со помош на своите алатки и опрема за водовод тие направиле инстументи кои произведуваат звук. Неверојатно е што ниту еден од членовите во бендот немаат музичко познавање, а ги свират Deep Purple и Michael Jackson како професионалци на своите водоводџиски инструменти.

http://www.youtube.com/watch?v=scGrk-1cNF8&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi