Садо-мазо Универзитет во Америка! Еее овие се подалеку и од нас :)

5 август, 20110
1

Еден садо-мазо ректор од Америка фатен е како ужива во сексуални игри. Поточно, станува збор за ректорот со име Дејвид Ли и неговата девојка подрумската просторија ја претвориле во вистинско место за садо-мазо игри. На интернет барале девојки кои сакаат да им се придружат.

Фотографиите од ректорот на Универзитет во Северна Вирџинија, кој има 64 години, а на сликите е во различни садо-мазо пози, осамнаа на интернет.

Фотографиите се појавиле на collarme.com, која практично е најголемата заедница која вклучува (ропство, доминација, покорување, садо-мазо и други бизарни сексуални игри).

По овие шокантни фотки, властите веднаш почнале да го истражуваат ректорот Дејвид Ли и неговата девојка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi