Севе цвета како трендафил:) Среќна до даска… а мешето? Епа трети месец нели?:)

5 август, 20110
severina_milan

Северина не може да ја контролира својата среќа и изјавите за тоа дека таа и нејзиниот избраник уживаат во првите месеци од бременоста.

“Јас сум пресреќна. Бремена сум од човекот кој ме сака, ми посветува внимание, постојано е до мене и јас го сакам. Зарем може да не бидам среќна?”- ова е изјавата на Севе.

Стмачето сеуште не се познава, Севе е во одлична форма, но сепак е рано. Има време кога да го покаже трудничкото стомаче, таа сеуште е во тертиот месец од бременоста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi