Што друго сакаат мажите освен секс?

6 мај, 20110
couple-kissing

Гласините дека мажите сакаат секс се вистинити, но има и други интимни работи кои мажите ги сакаат а тоа се:

Во кревет цел ден. Тие би сакале да го поминат денот во кревет со жената која ја сакаат. Тогаш забораваат на гладта, жедта и сè останато.

Кажувањето на интимни работи. Тие обожуваат по сексот од својата партнерка да слушнат интимни разговори. Сакаат кога нивната партнерка лежи гола покрај нив и зборува нешто што не го кажува во секојдневните разговори.

Заедно под туш. Овој интимен момент е многу посакуван од сите мажи.

Заеднички појадок. Мажите сакаат да појадуваат со својата партнерка, а многу повеќе кога таа би била гола во креветот.

Масажа. Овој момент е важен затоа што добиваат дополнително уживање по бурната ноќ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma