Што ќе направи мажот пред жената?

28 април, 20110
withlove

Американските научници направиле едно истаржување со кое дошле до заклучок кој е спротивен од она во што до сега се веруваше. Имено, мажот прв кажува “Те сакам”. Потребата за да го каже тоа, кај мажот се јавува неколку недели пред истото тоа да се појави кај жената. Интересно е што од испитуваните двојки, дојдено е до сознание дека мажите тоа го кажуваат уште пред да имаат секс со партнерката.

За разлика од нив, жените сакаат да го слушнат тоа откако тие ќе имаат секс. Со ова се покажа досегашното мислење дека жените први изјавуваат љубов како не точно.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/