Што кријат морињата – видете внатре, а што кријат Охридсконо, че Ви кажит Паско Кузман :))) !!!

19 август, 20110
насловна

Од погледот на раскошната природа што не опкружува, често забораваме на пределите скриени во подморската тишина. Затоа на таа убавина ве потсетуваме во галеријата во прилог.

Билните и животински видови кои ги има во океаните, навистина знаат да се истакнат со посебност и шареноликост. Таму можеме да видиме најразлични примероци од вечерни хаљини во кои рибите шетаат на моркото дно, а морските илки се необични, но добро осмислени и функционални облици и својства.

Со оглед на тоа дека повеќето од нив неможеме да ги опишеме со зборови, а би била неправда и да се обидеме, најубаво и наједноставно би било да ја разгледате фотогалеријата која ви ја подготвивме. Веруваме дека ќе уживате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi