Што сакаат да слушнат мажите?

29 мај, 20110
sto sakaat mazite

Исто како и жените и тие сакаат да слушнат по некој комплимент, некој збор кој ќе го зајакне нивното его или ќе се потврди дека се добри љубовници. Мажите сакаат да слушнат:

1.  Ми се допаѓаш! Изненадете го со овие зборови. Шепнете му на уво, ќе биде задоволен сигурно.

2.  Ти верувам, знам дека ти го можеш ова! Мажите сакаат да ги слушаат овие зборови затоа што се чувствуваат моќно.

3.  Најдобар си! Ова не треба да се објаснува нели?

4.  Толку сум среќна што те сртенав тебе. Со ова му кажувате многу работи.

5.  Што би правела јас без тебе! Една обична фраза, а може толку многу да го зајакне неговото его.

6.  Ние сме тим душо! Ќе биде среќен да слушне дека она што тој го сака е и ваша желба.

Но, мажите сакаат да слушнат и некои други фрази:

1.  Ме излудувваш, луда сум по тебе!

2.  Толку си згоден…

3.  Што ќе те задоволи вечерва?

4.  Изгледаш секси кога си намуртен!

5.  Спремна сум да го направиме тоа…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma