Сипмсонс низ годините

21 декември, 20110
funny-simpsons02

Симпсонови е американска цртана серија, што многу малку луѓе не ја знаат. Се емитува веќе 20 години а воедно се надеваме дека ќе продолжи уште долги години. Хуморот пропратен со “животни поуки” испадна одлична комбинација, и ретки се тие што останале рамнодушни во ова америчко анимирано семејство.

Еве како Симпсонови ќе изгледаат за неколку години… Поточно како препоставуваме дека тие ќе изгледат.. Погледнете ги едни од омилените цртани ликови, и што најверојатно ќе прават во животот понатаму .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma