Сите досегашни врски на Justin Bieber

3 мај, 20110
justin-bieber-05

Justin Bieber и Caitlin Beadles. Тие биле заедно од 2007-2008 година. Caitlin е сестра на неговиот најдобар пријател. Нивната врска траела во период кога пејачот сеуште не се стекнал со светска слава, но гласините за нивната врска излегле во јавноста во 2011 година. Тогаш било објавена и информацијата дека тие биле заедно на одмор на Бахамите.

Justin Bieber и Kristen Rodeheaver. Тие биле заедно од јуни до јули, 2008 година. Justin ја запознал Kristen на снимањето на негов видео запис за песната “One Time”, каде таа била една од актерките.

Justin и Jasmine Villegas.

Jasmine Villegas

Тие биле видени во задниот дел на автомобилот во Калифорнија во септември во 2010 година. Се верува дека тие биле заедно многу кратко, иако тие тврделе дека се само пријатели.

Justin и Emma Watson.

Ema Watson

Оваа врска траела неполн месец. Тие биле заедно во август 2010 година.

Justin и Selena Gomez.

Selena Gomez

Гласините велат дека тие почнале да се гледаат од крајот на 2010 година, но нивната врска се официјализирала во јануари оваа година. Тие веќе имаат многу заеднички фотографии кои ја откриваат нивната вљубеност.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma