Снуп Дог и Бекам најдобри пријатели

26 мај, 20110
snoop-dogg-david-beckham

Снуп Дог изјавил дека тој и Дејвид Бекам се блиски пријатели. Од денот кога го запознав па сè до денес се дружиме и поминуваме многу време заедно. Секоја песна која ќе ја снимам, уште пред да биде завршена и пред да ја добие издавачката куќа му ја праќам нему, Тој е одличен критичар. Некои луѓе ја имаат среќата да имаат вистински пријатели покрај себе, а јас го имам него. Тој е одличен татко, сопруг и пријател, изјавил Снуп.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi