Совети за успешна врска

25 август, 20110
soveti za vrska

Сакате да имате успешна врска, но не знаете како да го направите тоа. За вас имаме совети како лесно да ја направите вашата врска успешна.

1. Мора да поминувате многу време заедно и тоа да го користите на квалитетен начин.

2. Успешна врска се базира на давање и примање, ќе мора да се научате па правите компромис.

3. Не дозволувајте да му бидете “лепенка” на вашиот партнер, но најдете убав начин да му покажете колку ви е потребен.

4. Слушајте го вашиот партнер и да научите дека и тој ве слуша вас, така што ќе добиете взаемно почитување.

5. Нека ви дава комплименти, но исто така и вие дајте му комплимент за да знае дека го почитувате.

6. Научие го вашиот партнер уште на почетокот како постигнувате оргазам. Така никогаш нема да бидете во позиција да се расправате за тоа.

7. Секогаш правите добри работи за да ја обновувате вашата врска.

8. Научете како да ги сакате маните и недостатоците на вашиот партнер, така што подоцна тоа нема да ви смета.

9. Она што ви пречи кај вашиот партнер веднаш кажете му го за подоцна да избегнете ситуации што можат да доведат до кавга.

10. Кога вашиот партнер ќе направи нешто погрешно игнорирајте го, но исто така кога ќе направи нешто добро покажете му дека ви се допаѓа.

11. Усогласете ги вашите трошоци, бидејќи понекогаш парите можат да бидат главна причина за расправии.

12. Работите на сексуалниот однос, со цел да чувствувате страст како и на почетокот на вашата врска.

13. Ако дојдете во ситуација да мислите на некој друг запрашајте се што ви недостасува во вашата врска и работите на тоа.

14. Научете како да се расправате и во текот на расправијата избегнувајте тешки зборови за кои подоцна ќе зажалите.

15. Научете како да преговарате.

16. Научете како да простите. Луѓето прават грешки, а на вас останува да сватите дали е тој достоен за тоа, а потоа да му простите.

17. Со текот на годините луѓе се менуваат и физички и психички, бидете свесни за тоа.

18. Научете кога треба си одите од врската. Секоја врска треба да се базира на доверба и уживање. Ако тоа не се случи едноставно треба да се свртите и да се обидете да најдете среќа на друго место.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit